Annons:

Elite satsar 100 miljoner på att bygga spa i Karlstad

2020 får det klassiska Elite Stadshotellet Karlstads första takbar och hotellspa med pool på taket. Den svenska hotellkedjan Elite Hotels satsar hela 100 miljoner på att utveckla fastigheten och spaden har redan satts i jorden.

– Elite Stadshotellet är en framgångssaga som uppskattas av både svenska och utländska gäster, men det är framför allt med Karlstadsborna i åtanke som vi gör den här satsningen. Vi tycker de är värda att kunna njuta av en läcker drink med vacker utsikt eller en svalkande simtur under bar himmel, säger Anna Björkenstam Wedberg, hotelldirektör på Elite Stadshotellet, Karlstad.

Fastigheten förvärvades av Elite Hotels grundare Bicky Chakraborty och införlivades i den svenska kedjan 1984. Sedan dess har hela hotellet renoverats i olika etapper och nu satsar Elite Hotels ytterligare 100 miljoner på att utveckla hotellet.

Hotellet får en helt ny tillbyggnad där det idag är parkering. Den nya byggnaden kommer att husera 45 rum, vilket gör att hotellet får totalt 183 rum. Samtidigt skapas Karlstads första hotellspa med hamam – ett turkiskt bad – vilket toppas med en pool på taket där spabesökarna kan slappna av under bar himmel.Där byggs dessutom Karlstads första takbar från vilken man kan njuta av utsikten över Klarälven med en drink i handen.

Första spadtagen är redan tagna och portarna till de nya delarna väntas slå upp i december 2020.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024