Annons:

Annons:

Elite tar över hotell Rogge i Strängnäs

Den 3 september 2018 tar Elite Hotels of Sweden över Best Western Plus Hotel Rogge i Strängnäs samt tillhörande restaurang, café och bageri-verksamheter. Den svenska hotellkoncernen kommer att utveckla verksamheten och genom förvärvet lansera sitt sjätte Hotel Bishops Arms med gastropuben The Bishops Arms.

”Vi tycker det är positivt att en stor aktör som Elite Hotels of Sweden väljer att investera i Strängnäs. Det är bra för den fortsatta utvecklingen av verksamheten, besöksnäringen och för Strängnäs som stad”, säger Joakim Larson som är VD på Best Western Plus Hotel Rogge i ett pressmeddelande..

Elite Hotels är redan aktiv i regionen med sina två varumärken, Elite Hotels och Hotel Bishop Arms, där de driver uppskattade hotell i Eskilstuna, Köping och Västerås. Planer finns sedan tidigare för en starkare närvaro i regionen genom en stor satsning i Södertälje. 350 miljoner kronor kommer där att investeras där för att förvandla Astras före detta huvudkontor till ett högklassigt destinationshotell.

Hotel Rogge ägs och drivs sedan 1960-talet av familjen Larson som kommer fortsätta att verka i Strängnäs med den övriga fastighetsförvaltningen i centrum.

”Det gläder oss att vi har fått förtroendet från familjen Larson att ta över verksamheten och vi ser fram emot att få etablera oss i Strängnäs, säger David Halldén, VD på Elite Hotels och Bishop Scandinavia.

Restaurangen stänger för ombyggnad den 3 september och den nya puben The Bishops Arms beräknas öppnas i mitten av oktober. Hotellet med Bageri & Café kommer att hållas öppet som vanligt.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019