Annons:

Annons:

ESS Group förvärvar Blue Hotel

ESS Group förvärvar Blue Hotel i Lidingö och etablerar sig i och med det i huvudstaden.

– När vi första gången besökte Blue Hotel ute på Elfviks Udde i Lidingö så förstod vi med en gång den enorma potential som finns i hotellet och destinationen i sig. Att vi nu fått den här möjligheten att etablera ESS i Stockholm och påbörja en spännande och långsiktig resa tillsammans med gänget på Blue känns väldigt inspirerande, säger Jonas Stenberg, vd Ess Group i ett pressmeddelande.

Hotellet har 63 rum, 16 olika konferenslokaler samt ett har relativt nybyggt spa.

ESS inleder nu tillsammans med hotellets nuvarande vd Johan Svensson ett arbete som enligt företaget ska ta Blue Hotel till ”internationell toppnivå när det handlar om resort, konferens, upplevelser och spa”.

– Blue är precis vad vi letat efter. Vi tar våra samlade erfarenheter från Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad och kommande The Steam Hotel och kommer nu under en treårsperiod att successivt utveckla, renovera och förnya, säger Jonas Stenberg.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019