Annons:

Annons:

Facebookkampanj mot Grand Hotel i Stockholm

Användare på Facebook uppmanas att ge Grand Hotel dåliga recensioner på hotellets Facebooksida. Detta efter att det blev känt att Sverigedemokraterna kommer att hålla en prisgala där 4 november.

Sverigedemokraterna kommer den 4 november att hyra Grand Hotel i Stockholm för att arrangera en prisgala – något som har fått många Facebookanvändare att reagera. Det skriver Aftonbladet som hänvisar till TT. Nu är hotellets Facebooksida fylld av enstjärniga recensioner med uppmaningar som: ”Ge Grand Hotel en stjärna och gärna även en motivering, samt en uppmaning till eventuella framtida gäster om att ta avstånd från ett hotell som sätter egen profit framför att fördöma och ta avstånd från rasistiska, fascistiska och nynazistiska organisationer”.

2 kommentarer

  1. Mikael Wikander: Ni får 5 stjärnor av mig, Grand Hotell.:)
    Svara
  2. Hans Öberg: Var väl kanske inte så lämpligt att bjuda in dessa tveksamma typer med bakgrund i nazismen. Funderar bara över varför ingen protesterat när diktatorer med bakgrund både i kommunismen och islamiskt förtryck gästat etablissemanget.
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Regional Säljchef Resia Företag Södra Sverige & Köpenhamn
Sista ansökningsdag:
25 november 2018
Säljchef Resia Företag Västerås & Eskilstuna
Sista ansökningsdag:
25 november 2018
Vi söker Event Sales Manager till CWT MEETINGS & EVENTS
Sista ansökningsdag:
20 november 2018
Greek National Tourist Organisation seeks 2 local employees
Sista ansökningsdag:
26 november 2018
Sales Executive Leisure till Norwegian Air Shuttle ASA
Sista ansökningsdag:
30 november 2018