Annons:

Annons:

Facebookkampanj mot Grand Hotel i Stockholm

Användare på Facebook uppmanas att ge Grand Hotel dåliga recensioner på hotellets Facebooksida. Detta efter att det blev känt att Sverigedemokraterna kommer att hålla en prisgala där 4 november.

Sverigedemokraterna kommer den 4 november att hyra Grand Hotel i Stockholm för att arrangera en prisgala – något som har fått många Facebookanvändare att reagera. Det skriver Aftonbladet som hänvisar till TT. Nu är hotellets Facebooksida fylld av enstjärniga recensioner med uppmaningar som: ”Ge Grand Hotel en stjärna och gärna även en motivering, samt en uppmaning till eventuella framtida gäster om att ta avstånd från ett hotell som sätter egen profit framför att fördöma och ta avstånd från rasistiska, fascistiska och nynazistiska organisationer”.

2 kommentarer

  1. Mikael Wikander: Ni får 5 stjärnor av mig, Grand Hotell.:) Svara
  2. Hans Öberg: Var väl kanske inte så lämpligt att bjuda in dessa tveksamma typer med bakgrund i nazismen. Funderar bara över varför ingen protesterat när diktatorer med bakgrund både i kommunismen och islamiskt förtryck gästat etablissemanget. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019