Annons:

Förvärv och förbättrat resultat för Accor

Accor Hotels redovisade en ökad omsättning och ett förbättrat resultat 2015. Det framgår av ett pressmeddelande.

Omsättningen uppgick i fjol till totalt 5,581 miljoner euro, en uppgång med 2,3 procent jämfört med 2014. Rörelseresultatet för året blev totalt 665 miljoner euro, att jämföra med 602 miljoner euro året innan.

– Accor Hotels levererar ett lysande resultat för 2015 med ökad tillväxt och en stabilare finansiell position. Det strategiska, operationella och kulturella förändringsarbetet och våra teams fantastiska arbete har helt klart lett till goda resultat inom hela koncernen, säger Sébastien Bazin, styrelseordförande och koncernchef för Accor Hotels i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Gruppens mål inför 2016 är tydliga: vi ska stärka vår position som världens ledande hotelloperatör och fortsätta att förbättra våra operationella och finansiella prestationer ytterligare.

I samband med att årsrapporten släpptes presenterade Accor Hotels även förvärvet av 49 procent av Squarebreak. Squarebreak är en digital plattform för uthyrning av privata semesterbostäder i Frankrike, Spanien och Marocko. Accor Hotels förvärvar dessutom 30 procent i Oasis Collections, även det ett bolag som erbjuder en marknadsplats för uthyrning av privata hem. allt enligt ett pressmeddelande från Accor Hotells.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024