Annons:

Annons:

Här är Sveriges dyraste hotell

Det är i norra Sverige man hittar de dyraste hotellen i mars. I den allra dyraste hotellorten stiger priserna med 4 procent jämfört med februari.

I Åre, som är Sveriges dyraste hotellort den här månaden, kostar en genomsnittlig hotellnatt 1 903 kronor för ett standard dubbelrum. Det är en ökning med 4 procent jämfört med februari, enligt en sammanställning som Trivago genomfört.

Näst dyrast är Kiruna där genomsnittspriset för en hotellnatt ligger på 1 480 kronor, vilket är 12 procent billigare än i februari.

Den procentuellt största ökningen på tio i topp-listan svarar Halmstad för, + 12 procent till 1 294 kronor, vilket gör den halländska sommarstaden till Sveriges tionde dyraste hotellstad i mars.

2 kommentarer

  1. Maria: Det vore trevligt med källanvisningar om man vill fördjupa sig ytterligare, är inte det kutym att ange?
    Svara
    • Per Johnsson: Hej! Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Självklart ska det stå att siffrorna kommer från Trivago. Det är en miss från vår sida som nu är åtgärdad. Vänliga hälsningar Per Johnsson
      Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019