Annons:

Annons:

Här är vinnarna i WebBeds Awards

WebBeds, världens snabbast växande B2B hotelleverantör med sina varumärken Totalstay och Sunhotels, samlade den svenska resebranschen i mitten av december för sin första prisceremoni. Priser delades ut för bästa partnerskap under 2018 i ett antal olika kategorier, enligt ett pressmeddelande.

Arrangemanget gick av stapeln i Stockholm på Haymarket by Scandic och lockade drygt 80 kunder från hela Sverige. Kvällens höjdpunkt var det nyinstiftade ”WebBeds Awards”, bolagets sätt att visa uppskattning till de kunder som nått bästa resultat under det gångna året med försäljningen av WebBeds produkter. Priser delades ut i sju kategorier:

  • Årets nykomling: TripX
  • Bästa resesäljare Privatresor: Daniel Söderström, Resia Sveavägen
  • Bästa resesäljare Affärsresor: Tina Karlsson, BIG Travel Malmö
  • Bästa Resebyrå Privatresor: Ticket Stockholm, Sveavägen
  • Bästa Resebyrå Affärsresor: Lingmerths Linköping
  • Bästa Resebolag: Ticket Sverige
  • Bästa Onlineresebolag: Airtours

Andreas Kvarnmalm – Head of Retail Sales Nordics & Baltics kommenterar kvällen, “Det är verkligen jättekul att vi på detta sätt kan visa vår uppskattning för det fantastiska arbete som våra kunder och partners lägger ner. Sverige är en av WebBeds största marknader i Europa och vi hoppas att vi genom den här typen av event ytterligare kan uppmuntra våra kunder och partners att, tillsammans med oss, fortsätta utveckla vår gemensamma affär”.

Philippa Chesler, Regional Director of Sales – Nordics & Baltics, tillägger glatt, “Vi är stolta över att våra svenska kunder fortsatt väljer oss på en av våra största marknader. Ser man framåt mot 2019 så har vi många ambitiösa planer så vi ser med tillförsikt fram emot vad vi tror blir ett spännande år. Vi ser bra tillväxtmöjligheter inom hela Norden och nästa steg blir att premiera våra kunder och partners i Norge och Finland på liknande arrangemang efter nyår.

Allt enligt ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA