Annons:

Annons:

Hellsten Hotels växer i Stockholm

Hellsten Hotels har öppnat sitt femte hotell i Stockholm.

Det nya hotellet, som ligger bakom en stor glasfasad på Wollmar Yxkullsgatan på Södermalm i Stockholm, går under namnet Hellstens Glashus.

– Byggnaden var ett gammalt metallgjuteri byggt i tegel. Detta har vi kombinerat med en nybyggnation och en provocerande glasfasad mot gatan. Rummen har inretts i samma tradition som de övriga Hellsten hotellen. Varje gäst ska överraskas och inspireras av hotellets atmosfär och inredning, säger Hellstens Hotels ägare Per Hellsten i en kommentar.

Hotellet har fyrtiofyra rum i olika former och storlekar, en restaurang med upp till femtiotvå sittplatser samt ett par mindre konferensrum.

Hotellrummen öppnade den 15 december 2016. Restaurang, bar och livescen öppnar i början 2017.

– Vår livescen i baren ska bygga vidare på traditionen och bli en naturlig mötesplats, framförallt för musik, säger Per Hellsten.

Hellsten Hotels har nu fem hotell i Stockholm: Hellstens Glashus, Hotel Hellsten, Rex Hotel, Hotel Hellstens Malmgård och Rex Petit. Hotellgruppen driver även en fjällstation i Kvikkjokk, tre hotell i Finland och ett strandhotell i Brasilien.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019