Annons:

Annons:

HKC Hotels öppnar nytt flaggskepp vid Åbytravet

Den 15 april öppnar HKC Hotels sitt nya färgstarka flaggskeppshotell i Göteborg/Mölndal i anslutning till Åbytravet och den nya Åbymässan. Hotellet blir en del av Best Western Hotels  & Resorts som därmed får sitt tionde hotell i Göteborg. - Vi driver själva hotellet med 223 hotellrum och tillhörande lobby. Det är en investering på cirka 30 miljoner kronor, skriver Marcus Östlundh VD på familjekoncernen HKC Hotels.

Det nya hotellet kommer bli en pulserande mötesplats där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli.

”När vi gick in i detta projekt bestämde vi att vi skulle skapa ett hotell som var helt annorlunda från ett vanligt mässhotell. Vi ville hitta en känsla och en tydlig röd tråd” berättar Therese Hammar som tillsammans med sin bror Marcus Östlundh driver HKC Hotels. De satte sig ner med systern Lina, familjens kreatör och ansvarig för design & inredning inom HKC Hotels och de tre började spåna. Med Åby Arena skapas en plats för hotell, möten, spänning, upplevelser, event, spel, spänning och action. Lite som Las Vegas som är som en enorm nöjespark. De insåg snabbt att känslan är densamma som när man besöker ett Tivoli – man är laddad, förväntansfull, skärpt, lite pirrig, uppspelt och redo att koppla på. På så sätt blev det ett hotell med Tivoli som inspiration.

Hotellet har 223 rum och blir därmed HKC Hotels största och det första i Göteborgsområdet. Inom arenan finns förutom mässan och travet även 21 konferenslokaler med plats för 2 500 deltagare samt restaurang, bar och café. I hotellet finns dessutom ett Friskis & Svettis gym som får nyttjas fritt av hotellets gäster.

”Vi ser fram emot att samarbeta med Best Western för att göra hotellet till ett av Göteborgs ledande evenemangshotell” säger Marcus Östlundh, VD för HKC Hotels. Kombinationen av ett individuellt hotell med egen identitet och Best Westerns styrka som hotellkedja känns som ett vinnande koncept.

En kommentar

  1. Joanna: Grattis HKC Hotels! Det blir ett stor nöje att besöka det nya hotellet! Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019