Annons:

Annons:

Hon basar över Sveriges bästa boutique-hotell

TripAdvisor har rankat de bästa små hotellen i Sverige. Vann gjorde Villan i Ystad. Travel News har intervjuat Villans chef Carina Dillman. "Vi är så glada för den utmärkelsen! Vi ska fira med champagne, kärlek och lite jordgubbar!"

Grattis till bäst i kategorin små hotell i Sverige på TripAdvisor. Hur har ni firat?

Tack! Vi är så glada för utmärkelsen. Vi ska fira med champagne, kärlek och lite jordgubbar!

Berätta om hotellet?

Det är ett unikt vackert gammalt sekelskifteshus som vi varsamt renoverat. Vi har sju helt olika romantiska rum. Det finns en pool på terrassen. Sen är det bara 100 meter till havet och den långa vita stranden. På Villan Strandvägen kan du få den exklusiv känslan. Lugnet och stillheten. Doften från köket som är precis i mitten i den vackra restaurangen. Maten serveras av kocken som just lagat din rätt. Endast 34 noga utvalda sittplatser. Stannar du hos oss får du avskildhet och avslappnad lyx. Villa Strandvägen passar för par, familjemiddagar, bröllop och ledningsgrupper. De som vill unna sig det där lilla extra. Sen får man ju inte glömma att de som bor hos oss får också full access till vårt prisbelönta Spa på Ystad Saltsjöbad. Villan är helt enkelt det bästa av två världar.

Ni är del av Ystad Saltsjöbad, hur behåller ni er särart?

Vi har samma värderingar och målsättning, vi styrs av passion och nyfikenhet till gästen. Villan och Ystad Saltsjöbad kompletterar varandra. Villan är vår premiumprodukt, vår juvel i kronan.

Varför ska man välja Villa Strandvägen?

För att det en kulinarisk upplevelse. Här serveras rustik och klassisk mat, fast tillagad med kärlek på ett modernt vis. Du kan njuta av en femrätters ljuvlig middag med de bästa råvarorna som säsongen har att erbjuda. Gourmetmat, vinpaket, levande ljus, öppen brasa, nära och soft service av våra fantastiska killar och tjejer som jobbar hos oss. Det ska kännas som du kommer hem till oss med dina vänner för att äta middag ihop. När du lämnar oss vill vi att du ska vilja komma tillbaka, fort!

Varför ska man åka till Ystad?

Ystad en unik destination, närheten till havet och de vidsträckta stränderna. Lite som Medelhavet, fast i Sverige. Toscana, fast i Skåne.

****************

Namn: Carina Dillman
Titel: General Manager
Familj: 1 man och 2 ljuvliga söner
Ålder: 54
Bor: Ystad
Senaste resa: Våra resor går oftast till USA där vår yngsta son bor. Texas närmare bestämt och Dallas!
Favorithotell: Soho Farm house
Favoritreseapp: TripAdvisor
Flygbolag som jag åker helst med: Lufthansa eller KLM
Favoritdestination bortom min egen: Jag har ett hemligt ställe på Mallorca i bergen, bland olivlundar och getter!
Min drömresa: Kommer att gå till Hawaii, där vi har en del av våra vänner och familj!
Detta vet vi inte om dig: Älskar piggelin!

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA