Annons:

Annons:

Hotellövernattningar i Västerås ökar med 53 procent

Nyligen skrev Västerås Marknad & Näringsliv i ett pressmeddelande att antalet hotellövernattningar i Västerås ökat med över 53 procent det senaste året, mycket tack vare stadens nya hotell. Comfort Hotel Västerås är inget undantag, och både privat- och affärsresenärer har hittat till hotellet. I höst flyttar också den lokala fullservicebyrån Haus in i fastigheten, där ett antal företag redan huserar.

Trots att Comfort Hotel Västerås endast varit öppet i drygt sex månader ligger det redan väldigt högt i undersökningar som mäter både gästnöjdhet och medarbetarnöjdhet.

– Jag tror att det till största del beror på den fantastiska personalen vi har på hotellet. Vi har bra hårdvara i form av vår Barception och de allmänna ytorna, men inget slår det personliga bemötandet och den härliga attityden som du möts av med vår personal, säger Fredrik Elfgren, som är mycket optimistisk inför hösten i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Säljare till Stockholm City Conference Centre
Sista ansökningsdag:
19 oktober 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018