Annons:

Annons:

Iberostar toppar Trip Advisors All Inclusive-lista i Spanien

Iberostar Anthelia har mottagit Trip Advisors “Travellers Choice Award” för Bästa All Inclusive-hotell i Spanien. Iberostar Royal Andalus och Iberostar Lanzarote Park ligger tätt efter på en andra och tredjeplats i samma kategori. Med hela sex hotell på Topp Tio-listan, och tack vare de utmärkta omdömen och recensioner som delats av reseportalens miljontals användare, är Iberostar Hotels & Resorts den självklara ledaren inom det mycket krävande och konkurrensutsatta All Inclusive-segmentet i Spanien, enligt ett pressmeddelande.

När TripAdvisor förra veckan presenterade vinnarna av Travellers’ Choice Awards 2019 var Iberostar Hotels & Resorts återigen ledande inom det Spanska All Inclusive-segmentet. För sjunde året i rad röstades Iberostar Anthelia (Teneriffa) fram som Spaniens bästa All Inclusive-hotell tätt följt av ytterligare två Iberostarhotell på en andra och tredjeplats: Iberostar Royal Andalus (Cadiz) och Iberostar Lanzarote Park (Lanzarote).

-Vi är enormt stolta över att toppa en rankinglista som baseras på användarnas åsikter och recensioner. Vi jobbar hårt för att erbjuda första klassens produkter och service i syfte att garantera den allra bästa upplevelsen, och det är enormt glädjande att våra gäster uppskattar det vi gör. Vi gör stora investeringar för att våra hotell ska nå den allra högsta standard och de här utmärkelserna, som placerar sex av våra hotell på Spaniens Topp Tio-lista, är en återspegling av de ansträngningar vi gör inom detta område, säger Aurelio Vázquez, Iberostar Group’s Chief Operations Officer.

The Travellers’ Choice Awards tilldelas “The best of the best” baserat på service, kvalitet och kundnöjdhet. De prisbelönta hotellen väljs ut i enlighet med kvaliteten och det antal recensioner som delats på TripAdvisor under en 12-månaders period, och ges till de bästa hotellen inom kategorier som ”Romance”, ”Luxury”, ”Family”, ”Bargain” och ”All Inclusive”. De kriterier som inkluderas i gästernas utvärdering innefattar områden som service, gastronomi och personalens bemötande och kunnande.

Iberostar Hotels & Resorts starka position som ledare inom All Inclusive-segmentet förstärks av att ytterligare tre hotell från kedjan är med på TripAdvisors Topp Tio-lista: Iberostar Playa de Muro (Mallorca) på sjunde plats, Iberostar Las Dalias (Costa Adeje, Teneriffa) på åttonde plats samt Iberostar Isla Canela (Playa Punta del Moral, Huelva) på tionde plats.

Iberostar Hotels & Resorts uppskattar att dessa utmärkelser återspeglar gästernas positiva inställning och villighet att ta del av Gruppens åtagande mot ansvarsfull turism. 2018 fortsatte arbetet med hållbarhet genom Iberostars ”Wave of Change-movement” med dess tre huvudkoncept: eliminering av engångsartiklar i plast (samtliga Iberostarhotell kommer att vara plastfria år 2020); en ansvarsfull konsumtion av fisk; samt en omsorg om våra kuster. Detta möjliggörs genom företagets erkända ”standards of excellence”, samt dess pågående innovationsstrategi ämnad att öka värdet på produkter och service.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA