Annons:

Annons:

Jacob Corlin blir hotelldirektör på The Box i Linköping

Den 6 augusti tillträder Jacob Corlin rollen som hotelldirektör på Linköpings nyaste hotell, Quality Hotel The Box. Han har en gedigen erfarenhet inom hotell- och restaurangsbranchen och kommer närmast från Kolmårdens Djurpark och Vildmarkshotellet, enligt ett pressmeddelande.

“Vi är stolta över att få Jacob på plats med sin kompetens och kunskap inom försäljning och upplevelser. Jacob kommer att bidra med nya idéer till hur hotellet ska öka försäljningen. Vi ser fram emot en ledare som vill driva Quality Hotel och Quality Hotel The Box i synnerhet mot Nordens bästa arbetsplats fullt med energi, mod och begeistring, säger Susanna Ståhl, Director of Operation Sverige & Danmark i ett pressmeddelande.

Jacob kommer närmast från Kolmårdens Djurpark och Vildmarkshotellet där han arbetat som försäljningschef och ansvarat för allt som rör försäljning och budgetering.

Han har en stor erfarenhet inom hotellbranchen och startade sin karriär på hotellskola i Schweiz. Hotellskolan fortsatte även i Sverige och sedan dess har Jacob arbetat med flera hotelldriftsområden så som hotellchef och restaurangchef.

Quality Hotel The Box har varit öppet i 7 veckor och har sedan dess satt hotellet på kartan i stan. Hotellet har som målsättning att locka helt nya grupper av besökare till Linköping med sin närhet till idrott och rekreation, fräscha mötesrum och relaxavdelning.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019