Annons:

Annons:

Jacob Corlin blir hotelldirektör på The Box i Linköping

Den 6 augusti tillträder Jacob Corlin rollen som hotelldirektör på Linköpings nyaste hotell, Quality Hotel The Box. Han har en gedigen erfarenhet inom hotell- och restaurangsbranchen och kommer närmast från Kolmårdens Djurpark och Vildmarkshotellet, enligt ett pressmeddelande.

“Vi är stolta över att få Jacob på plats med sin kompetens och kunskap inom försäljning och upplevelser. Jacob kommer att bidra med nya idéer till hur hotellet ska öka försäljningen. Vi ser fram emot en ledare som vill driva Quality Hotel och Quality Hotel The Box i synnerhet mot Nordens bästa arbetsplats fullt med energi, mod och begeistring, säger Susanna Ståhl, Director of Operation Sverige & Danmark i ett pressmeddelande.

Jacob kommer närmast från Kolmårdens Djurpark och Vildmarkshotellet där han arbetat som försäljningschef och ansvarat för allt som rör försäljning och budgetering.

Han har en stor erfarenhet inom hotellbranchen och startade sin karriär på hotellskola i Schweiz. Hotellskolan fortsatte även i Sverige och sedan dess har Jacob arbetat med flera hotelldriftsområden så som hotellchef och restaurangchef.

Quality Hotel The Box har varit öppet i 7 veckor och har sedan dess satt hotellet på kartan i stan. Hotellet har som målsättning att locka helt nya grupper av besökare till Linköping med sin närhet till idrott och rekreation, fräscha mötesrum och relaxavdelning.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018