Annons:

”Jag är på Nobis för att stanna”

Här svarar på Cecilia Mauritzson på chef på Nobis i Köpenhamn på Travel News på nytt jobb-enkät.

Grattis till nya jobbet. Varför du tror du att de valde dig?

Tack! Jag tror de valde mig för min personlighet, jag är driven, mål- och kostnadsmedveten. Jag har även erfarenhet av att driva hotell sen tidigare.

Vad gör dig till en bra chef?

Jag är ärlig, rak och en bra lyssnare. Jag är duktig på att implementera nya idéer och få med mig mina medarbetare.  

Vad är det första du ser när du kommer in på ett hotell?

Hur personalen välkomnar och beter sig runt gäster

Vad skulle få dig att byta arbetsgivare?

Ingenting. Jag är på Nobis för att stanna.  

Varför ska man åka till din destination?

Köpenhamn är en pulserande storstad med många ansikten. Fashionistor blandas med bohemer, det finns något för alla helt enkelt. 

Varför ska man välja ditt hotell?

Nobis Hotel Copenhagen det självklara valet av hotell om du är ute efter en vistelse där du förväntar dig enastående service, skandinavisk design i en vacker byggnad daterad 1903. Samt att du önskar en god mat- och dryckesupplevelse. 

Besöksnäringens största utmaning?

Många fina och bra hotell, världsekonomin som kan påverka resmönstret hos företag. 

**************************

Namn: Cecilia Mauritzson

Titel: VD / Hoteldirektör / Managing Director

Familj: man och 2 barn

Ålder: 35

Bor: Vellinge

Senaste resa: USA hälsade på min syster som bor där med familj.

Favorithotell: har många hotell som jag gillar men ett som sticker ut lite är ett hotell på Mauritius.

Favoritfärjebolag: vet ej åker inte mycket färja

Favoritreseapp: ingen

Flygbolag som jag åker helst med: SAS, KLM, Thai

Favoritdestination bortom min egen: Finns många fantastiska destinationer, men någon av mina favoriter är, Mauritius, Brasilien, Barcelona,

Min drömresa: Sydafrika

Detta vet vi inte om dig: Jag gillar att dansa ochäta köttfondue på fredagskvällen med familjen.

Kommentarer är stängda.