Annons:

Jessica Norgren ny chef på Scandic Haymarket

Scandics signaturhotell, Haymarket by Scandic, som öppnade våren 2016 får ny hotelldirektör i Jessica Norgren. Jessica har gedigen erfarenhet från branschen och kommer närmast från samma roll för Clarion Hotel Sign. Hon tillträder sin nya tjänst 1 oktober 2018, enligt ett pressmeddelande.

Jessica Norgren har arbetat länge inom besöksnäringen. Hon har haft ledande positioner på både Clarion Hotel Sign och Clarion Hotel Arlanda. Jessica har även ett förflutet som enhetschef för Flygplatstjänster på Swedavia och som styrelseledamot i Destination Sigtuna.

– Jag tycker att det ska bli oerhört spännande och roligt att få ta mig an ett hotell som Haymarket. Det är ett speciellt hotell inom Scandicfamiljen och jag tror att vi kommer att passa varandra mycket bra, säger Jessica Norgren, tillträdande hotelldirektör, Haymarket.

Anledningarna till att gå vidare till Scandic var flera:
– Efter sex år hos samma arbetsgivare kände jag att det skulle vara utvecklande att byta perspektiv och Scandic arbetar med många av frågorna jag också brinner för. Hållbarhet och integration är till exempel två områden som ligger mig extra varmt om hjärtat, och där har Scandic arbetat långsiktigt med att ta en position, säger Jessica Norgren.

– Vi är mycket glada över att ha kunnat rekrytera Jessica till oss. Hon har förutom sin långa erfarenhet ett starkt driv och ledarskap som kan ta Haymarket till nästa nivå. Vi är övertygade om att hon genom sin handlingskraft kommer att vidareutveckla och stärka hotellets position och erbjudande, säger Joakim Elveroth, distriktsdirektör för hotellen i Stockholm city, Scandic.

Jessica Norgren tillträder den 1 oktober 2018. Tillförordnad hotelldirektör är Peter Storckenfeldt som även leder Scandic Continental.

Kommentarer är stängda.