Annons:

Annons:

Luuks Muminskämt på hotell blir verklighet

Clarion Hotel går ut med att Mumin checkar in på två av deras hotell. Det står därmed klart att Kristian Luuk var före sin tid när han i humorprogrammet Hassan försökte boka in flera Muminkaraktärer på ett hotell.

Clarion Hotel Stockholm och Clarion Hotel Arlanda Airport har ingått ett samarbete med Moomin Characters. Från den 1 juni kan framför allt barn ha glädje av de klassiska Muminkaraktärerna i hotellens lekhörnor.

Under 1990-talet sände Sveriges Radio humorprogrammet Hassan i P3, som snabbt blev en succé. I ett avsnitt ringde Kristian Luuk till ett svenskt hotell för att boka rum ”för 25 personer från Mumindalen”. När han ska reda ut med den stackars bokningsmottagaren vilka Muminkaraktärer som ska bo var blir det rörigt.

Hör hela busringningen här.

En kommentar

  1. Lisa, Clarion Hotel Arlanda Airport och Lotta, Clarion Hotel Stockholm: Tack Kristian Luuk och Hassan! Nu är vi förberedda på eventuella oklarheter vid bokningen av familjen Mumin :)
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
18 oktober 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Säljare till Stockholm City Conference Centre
Sista ansökningsdag:
19 oktober 2018
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018