Annons:

Nicolas Blomgren Facchin ny hotelldirektör på Quality Hotel Ekoxen

Med sin breda kunskap och gedigna passion för hotell- och restaurangbranschen tillträder nu Nicolas Blomgren Facchin som ny hotelldirektör på Quality Hotel Ekoxen, enligt ett pressmeddelande.

“Vi är stolta över att få Nicolas på plats med sin kompetens och kunskap inom drift. Nicolas brinner extra mycket för mat och dryck, där han kommer att bidra till nya idéer och utveckla det vidare. Vi ser fram emot att välkomna honom till Quality Hotel-familjen och driva Quality Hotel Ekoxen i synnerhet mot Nordens bästa arbetsplats fullt med energi, mod och begeistring,” säger Susanna Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel Sverige & Danmark.

Nicolas kommer från en tjänst som Food and Beverage Manager på Villa Fridhem Hotell & Konferens i Norrköping. Han har en lång och bred erfarenhet från olika ledarskap och driftsbefattningar från både hotell och restaurangbranschen, bland annat som restaurang- och driftsansvarig på olika restauranger i Oslo, däribland Gourmet restaurangerna ‘Le Canard’ och Annen Etage med båda 1 stjärna i Guide Michelin, Festningen Restaurang och Onda by Pal & Ness

Linköping är i en spännande fas med mycket tillväxt och innovation. Quality Hotel Ekoxen bidrar till destinationen och har under många år varit ett landmärke för stadens företag och den enskilde restauranggästen. Jag ser fram emot att få lära känna Nordic Choice Hotels och mina nya kollegor på Quality Hotel Ekoxen,” säger Nicolas Blomgren Facchin, tillträdande Hotelldirektör på Quality Hotel Ekoxen.

Nicolas börjar sin anställning den 6:e augusti 2018

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024