Annons:

Annons:

Nordic Choice lanserar egen app

Nordic Choice tar upp kampen med hotellbokningsjättarna Booking och Expedia och lanserar en egen mobilapp.

Sedan Nordic Choice lanserade mobila nätsidor i december 2015, har trafiken från mobiltelefon till hotellkedjans hemsida ökat med mer än 400 procent. Den kraftiga ökningen hänger samman med gästernas ökande mobilanvändning och ett enklare användargränssnitt på sidorna, skriver Nordic Choice i ett pressmeddelande.

Därför lanserar hotellkedjan nu en egen app.

– Medan trafiken till Nordic Choice Hotels webbsidor från datorer och tablets håller sig stabil, har trafiken från mobiler skjutit i höjden. Mobiltrafiken står nu för hela 41 procent av trafiken till webbsidorna. Utvecklingen pekar i en riktning som tyder på en stadigt ökande mobilanvändning och vi jobbar därför stenhårt för att svara upp mot gästernas preferenser. Att vi nu som första nordiska hotellbolag lanserar en egen mobilapp är ett exempel på det, säger Nordic Choice Hotels ägare och styrelseordförande Petter A Stordalen.

Gästerna kan nu boka besöket direkt i appen, checka in och ut och få en överblick över kommande hotellbesök. Appen kommer under 2017 uppdateras med fler funktioner bland annat att gästen själv får möjlighet att vid bokningstillfället välja vilket rum de vill bo i.

– Hela syftet med appen är att göra livet lättare för våra gäster. Gästerna ska kunna boka och betala för hotellbesöket, få kvitto direkt i mailen, hålla sig uppdaterade kring sitt medlemskap och ha all kontaktinformation till hotellet lättillgängligt. Bara det bästa är gott nog för våra gäster, säger Nordic Choice Hotels digitala chefLisa Farrar.

Den nya appen är ett sätt för Nordic Choice Hotels att på allvar ta upp kampen med bokningsjättar som Expedia och Booking.

Appen är tillgänglig för iOS-användare i App Store under namnet Nordic Choice Hotels.

LÄS OCKSÅ: Nordic Choice: ”Vis ska bli experter på distribution”

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019