Annons:

Annons:

Nu kan du swisha på hotellet

Från och med nu kan alla gäster på Comfort Hotel Stockholm använda sig av Swish när de ska betala för hotellets utbud och service.

Comfort Hotel Stockholm börjar med betalappen Swish (en betaltjänst som har cirka 4,3 miljoner användare) – gäster kommer att kunna använda sig av betalningsmetoden för hotellets utbud och service.

–  Det är viktigt för oss att kunna erbjuda tjänster och lösningar via de digitala plattformar som våra gäster redan använder, säger Pouria Ruhi, marknadschef för Comfort Hotel.

I dagsläget går det inte att betala hotellrummen via Swish men enligt Pouria Ruhi jobbar man med att hitta en lösning och ambitionen är att man ska kunna betala även hotellövernattningen via betalappen i framtiden.

Hotellkedjan har ambitionen att man ska kunna betala med Swish på samtliga av kedjans hotell men först och främst på deras nyetablerade.

5 kommentarer

 1. Erik: Är detta verkligen en efterfrågad tjänst?!. Känns som ett onödigt krångligt och tidskrävande sätt att betala , både för gästen och personalen om alla ska ta upp sina mobiler, logga in med bank.-id, skriva in nummer och swisha Svara
 2. Magnus Carlsson: Hej! Superbra!! Men hur blir det med kvitton? Erhåller man dessa direkt? Mvh Magnus Svara
  • Erik: Det är ju det som är nackdelen. Med Swish erhåller man inget kvitto. Men enligt lag måste man ju erbjudas ett kvitto när man köper något och butiken/företaget ska också spara vid behov. Så det hoppas man ju att dem har tänkt på. Dock blir det ju mer kostsamt att ordna det så rent tekniskt än det ger tillbaka skulle jag tro. Men men Svara
   • Christian: Detta är ett komplement till alla andra betalsätt hotellet tar emot. Kvittot får gästen som vanligt från hotellets egna kassasystem.vid köpet. Svara
    • Erik: Må så vara, men en sådan implentering lär inte vara billig. Synka befintligt kassasystem med en helt trådlös och mobil betalningsfunktion.. Frågan är om det verkligen är värt det Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

5 KOMMENTARER ÖPPNA
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019