Annons:

Annons:

Nytt Clarion-hotell byggs i Sundsvall

Nordic Choice inleder vid årsskiftet bygget av ett nytt Clarion-hotell i Sundsvall. ”Jag älskar att starta upp nya projekt”, säger Nordic Choice Hotels ägare och styrelseordförande Petter A Stordalen.

Det 270 rum stora Clarion-hotellet ska stå klart 2020. Det blir en del av Sundsvalls stadsutvecklingsprojekt Riverside där fastighetsbolaget Diös utvecklar ett helt nytt område med bostäder, restauranger, saluhall, butiker och hotell.

Hotellet blir Nordic Choice Hotels tredje i Sundsvall.

– Jag älskar att starta upp nya projekt och när vi fick möjligheten att delta i omvandlingen av detta område till ett nytt spännande och pulserande nav på Norrmalm i Sundsvall så var jag inte svårflörtad. Sundsvall är en fantastisk stad och det känns väldigt bra att få bidra med ett fantastiskt hotell, säger Nordic Choice Hotels ägare och styrelseordförande Petter A Stordalen i ett pressmeddelande.

Det sex våningar höga hotellet kommer förutom sina 270 hotellrum också erbjuda konferensytor, restaurang, barer, takterrass, gym och spa.

Ansvariga arkitekter är Krook & Tjäder.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018