Annons:

Optimistisk Stordalen oense med analytiker: Jävla pessimist

Hotellmiljardären Petter Stordalen och DNB Markets analytiker Simen Mortensen har vitt skilda åsikter om hur säkert det är att boka nästa sommars resor, skriver E24. Det framkommer under en digital ämnesdag arrangerad av Norges Bank.

Medan Mortensen är osäker på hur snabbt resebranschen kommer att återhämta sig, även om vaccin finns att tillgå, tycker Stordalen att han är en ”jävla pessimist” enligt sajten.
– Vi tror att sommaren kommer att bli bra och jag tror ännu mer på hösten. Jag har aldrig varit så optimistisk sedan starten av coronakrisen som jag är nu, fortsätter han.

På samma webbseminarium berättade Petters dotter Emilie Stordalen om krisen.

– När en kris slår lika hårt och brutalt som för oss, går du in i ett slags trans. Du hamnar i en djup koncentration med mycket adrenalin så du kan fortsätta arbeta och arbeta, säger hon, enligt Dagens Näringsliv.

Hon säger också att de aldrig hade kunnat föreställa sig vad som hänt och att hon aldrig kommer ta något för givet igen.

Hon flaggar också för att nästa år, 2021, kommer bli bolagets tuffaste hittills.

En kommentar

  1. Anonym: Allt hänger ju på hur myndigheter ställer restriktioner i sommar. Om nöjesparkerna t.ex inte kan hålla öppet 2021 heller så kommer det påverka den inhemska turismen också. Och Stockholm och Göteborg kommer bli de största förlorarna
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024