Annons:

Annons:

Per Jonsson vill lyfta hotelldoldis i Malmö

Per Jonsson på är ny General Manager på Park Inn by Radisson som ägs av Ligula Hospitality Group. Här svarar han på Travel News på nytt jobb enkät.

Grattis till nya jobbet. Varför du tror du att de valde dig?

Mitt stora fokus att kombinera det kommersiella med en bra, sund hotelldrift. Min breda erfarenhet från några större konkurrenter kommer väl till pass inom Ligula Hospitality Group som en relativt ny växande aktör (som äger Park Inn by Radisson i Malmö).

Vad gör dig till en bra chef?
Jag är tydlig med vad jag vill uppnå men visar också att alla måste vara med på resan. Min förståelse för de olika yrkesrollerna då jag jobbat med alla olika avdelningar inom ett hotell.
Vad är det första du ser när du kommer in på ett hotell?
Den resan början redan utanför hotellet. En fräsch utemiljö och att mötet mellan gästen och medarbetare kommer omedelbart. I en reception måste du försöka höja blicken och söka ögonkontakt även om du är upptagen bakom datorn eller i telefon. Här i missat alla för många hotell i dag.
Vad skulle få dig att byta arbetsgivare?
Jag vill ha en dynamisk miljö där mina tankar och ideer kan få stort utrymme. Att det finns en plan för nästa steg i företaget, om man vill gå vidare. Alla ska inte gå vidare men måste hitta nya drivkrafter om du är kvar i samma roll.
Varför ska man åka till din destination?
Malmö har så mycket att erbjuda trots att vi inte har ett större etablissemang som driver trafik. Närhet till havet, kultur, krogar i olika segment, spännande miljöer. Allt väldigt tillgängligt och prisvärt skulle jag säga jämfört med Köpenhamn, Göteborg och Stockholm.
Varför ska man välja ditt hotell?
Ett bra läge i Västra Hamnen med sina promenadstråk och med närhet till fina områden som Ribersborg. Malmös klart bästa läge under den fina sommaren vi haft…..
Centrum fullt nåbart till fots på 15 minuter. Hotellet med sina 231 rum är bara 7 år gammalt men en doldis på Malmös hotellmarknad.
Lätt att nå med olika transportmedel. Garage direkt under hotellet.
Och se personalen naturligtvis!
Namn: Per Jonsson
Titel: General Manager

Familj: 2 söner 20 och 18 år gamla

Ålder: 52

Bor: Bunkeflostrand vid Öresundsbron

Senaste resa: Arraba, Ski Dolomiti, Italien

Favorithotell: Sandos Playa Car utanför Playa Del Carmen

Flygbolag som jag åker helst med: BRA Flyg

Favoritdestination bortom min egen: utan tvekan Playa Del Carmen Mexico

Detta vet vi inte om dig: utbildad kock i Flottan så här få man ligga i om man ska imponera på mig… Sen har jag en stor fallenhet för att kunna se på vilket hotell som till exempel en intervju görs i tv trots att du bara ser några detaljer i en lobbyn.Bra på geografi. Länder och huvudstäder.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA