Annons:

Petter Stordalen kickar igång nytt hotellprojekt i Mölndal

Mitt bland Krokslätts Fabriker tar Petter A. Stordalen, grundare Nordic Choice Hotels, spadtaget för Mölndals nya Quality Hotel. Nu söker de nytt hotellnamn och uppmanar Mölndalsborna och allmänheten att komma med ett förslag på vad hotellet ska heta, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Under tisdagen inleddes bygget utav det som ska bli Mölndals nya Quality Hotel år 2021. Hotellet blir ett nytt landmärke i Göteborgsregionen och en central del av omvandlingen av Krokslätts Fabriker från industriområde till en levande mötesplats med hotell, bostäder, butiker och kontor.

Äntligen är det dags att på allvar kicka igång det här projektet. Jag har längtat ända sedan vi i juni förra året presenterade projektet. Jag älskar allt som startar upp och nu är det dags att kavla upp skjortärmarna. Det här kommer bli ett hotell med en egen tydlig identitet och det kommer bidra till många nya arbetstillfällen i Mölndal och inte minst bli en ny mötesplats i stan”, säger Petter A. Stordalen i sitt tal under spadtaget.

Ett nytt landmärke i Göteborgsregionen

Hotellet kommer bestå av en 22 våningar hög hotellbyggnad, med 370 hotellrum, restaurang, bar, gym och konferenslokaler för upp till 600 personer, varav en kongresshall på 500 kvm.

Det är väldigt kul för oss att få in ett Quality Hotel i området. Det kommer stärka vår önskan om att skapa en blandstad i Krokslätt. Jag är särskilt nöjd med arkitekturen som kommer att lyfta området. Flera hyresgäster har redan uttryckt att de ser fram emot när hotellet står klart”, säger Lennart Larsson, VD Husvärden AB.

Nu är projektet igång och det enda hotellet saknar idag är ett passande hotellnamn.

Ambitionerna är lika höga som hotellet är högt, och därför behöver vi hjälp av mölndalsborna att hitta det bästa namnet. Jag väntar på alla förslag i ändlös spänning”, säger Petter A. Stordalen.

En kommentar

  1. Mona Winberg: Quality hotel large valley
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024