Annons:

Priceless i Linköping blir en del i Clarion

Det var i december förra året som Nordic Choice Hotels köpte tre hotell i Linköping. Ett av dessa var Priceless på Storgatan. Nu är det dags för hotellets nästa förändring genom nytt namn och ny kedjetillhörighet, enligt ett pressmeddelande.

– Det här är Linköpings mest populära hotell. Vi går nu vidare och ger det ett nytt namn och en ny identitet som vi är övertygade om att gästerna kommer att ta väl emot och älska minst lika mycket som tidigare. Med närheten till slottet och parken så var det också självklart vad namnet skulle bli, säger Nordic Choice Hotels grundare Petter A Stordalen.

Clarion Collection Hotel Slottsparken blir den 4 juni också del av Clarion Hotel. Clarion Hotel har 74 fullservicehotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland och omsätter 4 miljarder SEK. Åtta år i rad har kedjan också blivit utnämnda till Sveriges bästa hotellkedja genom Travel News prestigefulla Grand Travel Award.

– Jag är oerhört glad över att vi nu har namn och koncept klart för hotellet. Clarion Hotel och Linköping är en perfekt match och vi kommer nu fortsätta utveckla hotellet och restaurangen. En sak kan dock gästerna vara trygga med. Deras älskade burgare på Beer & Burger blir kvar, säger hotellets nya hotelldirektör Helen Holgersson i ett pressmeddelande.

Kuriosa: Hotellet sägs vara platsen där Abbas Björn och Benny möttes första gången.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024