Annons:

Radisson SAS etablerar sig i Trysil

Radisson SAS följer efter SkiStar till Trysil. Ett nytt hotell som planeras öppna i slutet av år 2007 ska byggas på skidorten.

Radisson SAS ska bygga ett nytt hotell på den norska skidorten Trysil. Hotellet planeras öppna i december 2007 och blir då Trysils första internationella topphotell.
Hotellet kommer att ha 211 rum inklusive 103 sviter. Restauranger, spa och äventyrsbad på 1 600 kvadratmeter, ett konferenscenter med bankettsal för upp till 500 personer, bowlingbana, ett lek- och aktivitetsområde för barn samt över 60 lägenheter till försäljning ska också rymmas under samma tak. Hotellets gäster ska kunna åka skidor direkt till och från hotellets entré.
– Vi är mycket stolta över att få inkludera denna fantastiska anläggning i vår portfölj, och tillskottet är helt i linje med vår expansionsstrategi. Med denna etablering har vi förstärkt vår position som marknadsledande även i den norska fjällvärlden, säger Martin Creydt, Area Vice President i Skandinavien för Rezidor SAS Hospitality.

Kommentarer är stängda.