Annons:

Så vill Nenda förbättra hotellens tv-utbud

Nu har de första hotellkunderna fått tillgång till den nya streamade tv-tjänsten och kan därmed för första gången erbjuda sina gäster en förbättrad underhållning fylld med både TV-kanaler och on-demand-innehåll från bland annat TV4 Media, Discovery Networks Sweden, Scanbox, CNBC och SF med flera, enligt ett pressmeddelande.

Playtjänster som Netflix, CMore och Viaplay har ritat om kartan för hur vi som privatpersoner tittar på TV. Men för företag har det inte funnits några streamade alternativ att välja mellan. Företaget Nenda är först ge hotell, vårdföretag, kontor, barer och alla andra som vill sända TV i kommersiella miljöer, en streamingtjänst för företag att visa sina gäster. Nenda släpps som en app som installeras direkt på TV:n och gör att man kan streama gästernas favorit TV-kanaler, filmer, serier och musik i alltifrån väntrum till hotellrum utan behov av varken paraboler eller TV-centraler, vilket reducerar TV-relaterade kostnader.

Tjänsten lanseras med veckoarkiv och två nya funktioner som kan bidra till ökade intäkter för hotellmarknaden. I ”Media Minibar” kan gästen köpa dagspass för sport, filmer och kanalpaket. Vid varje köp får du som kund en andel. I ”din egen kanal”, kan du som kund lägga till egna videos för att marknadsföra specialiteter, faciliteter eller göra reklam, vilket ska kunna öka merförsäljningen och skapa nya annonsintäkter.

Marcus Jonsson på Park Hotel i Linköping är en de första kunderna enligt ett pressmeddelande. När vi skulle välja en ny TV-tjänst var Nenda den enda leverantören som kunde erbjuda något innovativt. Det passar ihop med den moderna hemmakänslan som vi vill skapa för våra gäster. Dessutom får vi ut mer från kanalpaketet med arkivfunktionen som gör att programmen som sänds den senaste veckan sparas som on-demand-innehåll.”

Anders Hässel, CEO & Co-founder på Nenda: ” Vägen hit har minst sagt varit intressant, med både pandemier och stora marknadsförändringar som givit oss en rejäl utmaning. Men nu är vi äntligen live och får in data från kunder! Vi är stolta över att både presentera ett prestigefyllt innehållsutbud och en tjänst som är bättre både för våra kunder och slutanvändaren. Det är också kul att se att musikkonserterna går så bra. Det är något helt nytt som vi presenterar för hotellbranschen. I dagsläget är allt du behöver för att sända Nenda en smart-TV av märkena Samsung, LG eller Philips,” enligt ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024