Annons:

Annons:

Tillväxt för Accor

Accor Hotels redovisade en ökad omsättning första kvartalet 2017. Det framgår av ett pressmeddelande.

– De trender vi har sett under det första kvartalet i de flesta av våra regioner visar ett mycket fördelaktigt klimat för hotellindustrin. Detta gäller särskilt våra tre huvudmarknader Frankrike, Europa och Asien/Stillahavsområdet, säger Sébastien Bazin, styrelseordförande och koncernchef för Accor Hotels.

Ur rapporten:
– Den konsoliderade intäkten för första kvartalet 2017 uppgick till totalt 425 miljoner Euro, en rapporterad uppgång på 35,4 procent och en tillväxt lika för lika på 7,4 procent.
– Förändringar i omfattningen av planerade konsolideringar (förvärv och överlåtelser) tillförde ett positivt bidrag på 82 miljoner Euro (+26 procent), framför allt tack vare bidragen från Raffles, Fairmont, Swissôtel, onefinestay och John Paul.
– Valutaeffekter hade en positiv påverkan på 6 miljoner Euro, framför allt på grund av brasilianska real (+8,2 miljoner Euro) och australiensiska dollar (+4,3 miljoner euro).
– Under första kvartalet utvecklades AccorHotels med 35 hotell och mer än 7 000 rum. Den 31 mars 2017 låg 951 hotell och 176 000 rum i gruppens pipeline.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019