Annons:

Annons:

Tott Hotell AB lämnar driften av Tott Hotell Visby

Tott Hotell AB förlänger inte avtalet med Brf Resort Visby utan lämnar driften efter sommaren 2016.

Hyresavtalet sades upp gemensamt för omförhandling redan i höstas, därefter har resultatlösa förhandlingar förts mellan Brf Resort Visby och driftsbolaget Tott Hotell AB. Tott Hotell AB väljer nu att inte förlänga avtalet gällande en fortsatt hotelldrift efter att avtalstiden löper ut den 7 november 2016. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Det är såklart väldigt tråkigt, vi gick in i det här med en långsiktig plan och stora förhoppningar då det är en fin anläggning med hög potential. Nu ser vi istället fram emot en sommar med bra beläggning, både med privatgäster och många stora grupper. Vi kommer att genomföra 2016 som planerat och ge alla våra gäster en riktigt bra sommarsemester, säger Stefan Liljestrand, vd fär Tott Hotell AB.

Tott Hotell AB skriver i ett pressmeddelande att bolaget istället kommer att fokusera på sitt hotell i Åre och den stora utveckling som Åre upplever, även under sommarsäsongen. Bolaget skriver också att det finns planer på andra destinationer samt en utbyggnad av Tott Hotell Åre inför Alpina VM 2019.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018