Annons:

Annons:

Waxholms Hotell brann igår

Waxholms Hotell hade just renoverats, men igår eldhärjades den klassiska byggnaden. ”En hotellägares största mardröm”, skriver ägaren Tobias Ekman på Facebook.

Det var vid 19-tiden igår som Waxholms Hotell utanför Stockholm började brinna. Det tog flera timmar innan brandförsvaret hade branden under kontroll, men i morse var i alla fall branden släckt. Inga personskador har rapporterats.

Tobias Ekman, med en framgångsrik karriär inom Nordic Choice Hotels, köpte både driften och fastigheten för ett år sedan. Han hade låtit renovera hotellet och det var nyligen klart.

”En hotellägares största mardröm inträffade ikväll när det började brinna på hotellet. Utryckning från flertalet stationer inom Sthlms Brandförsvar med en jätteinsats har räddat stora delar av hotellet. OCH, det i särklass viktigaste av allt, INGA personskador”, skriver Tobias Ekman på Facebook.

Tobias Ekman. Foto : Rickard Kilström.

Tobias Ekman. Foto : Rickard Kilström.

Han fortsätter:

”Gick runt inne på hotellet för en stund sedan och det är såklart en sorg att se tex vår vackra, nyrenoverade, Matsal till stora delar förstörd. Vår andra restaurang, blivande Lilla Strand, klarade sig oskadd precis som alla hotellrum. Konferensavdelningen är till stora delar förstörd.

Nu ska jag sörja en aning, sova några timmar och sedan blir det krafttag och lite jävlaranamma imorgon……”

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019