Annons:

Annons:

Hertz och Baghitch inleder ett samarbete

Hertz och Baghitch kopplar ihop människor som hyr bil och har plats över med andra som behöver få gods transporterat.

Hertz freerider, som har över 88 000 medlemmar, har inlett ett samarbete med Baghitch – en tjänst som kopplar ihop förare som har ledigt utrymme i sin bil med personer som behöver få något transporterat.

– Tillsammans med Hertz freerider kan vi slå två flugor i en smäll; dels hjälpa till med transporter av saker och dels minska återtransport av bilar, säger Erik Wallin i ett pressmeddelande.

Försändelser med Baghitch ska matchas med gratis envägsbilar från Hertz freerider. De bägge företagen kommer att erbjuda både privatpersoner och företag transport av varor under en testperiod fram till den 30 juni.

– Våra användare som lägger upp en försändelse och blir matchade med en gratis bil på samma sträcka blir naturligtvis förvånade och mycket tacksamma, säger Erik Wallin i ett pressmeddelande.

När en försändelse registrerats i Baghitch kommer den att matchas med tillgängliga resor i Hertz freerider. Blir det en träff på avsändarort och mottagarort kan användaren välja att boka och gå vidare.

– Om någon exempelvis vill skicka en stol till sin dotter som studerar på annan ort kan personen, istället för att betala frakt, köra en Freerider-bil till orten, ta med stolen och samtidigt hälsa på sin dotter. Enkelt, billigt och klimatsmart, säger Erik Wallin, vd och grundare Baghitch i ett pressmeddelande.

För att kunna boka en bil måste man vara medlem i freerider: www.hertz.se/freerider. Medlemskap i Baghitch registreras på www.baghitch.com/sv/register.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019