Annons:

Sixt kan vinna Grand Travel Award

Den 14 februari är det Grand Travel Award på Grand Hôtel i Stockholm. En av de nominerade är Sixt. Här berättar deras PR-chef Ville Ericson varför de ska vinna.

Vad är er viktigaste innovation under 2018?

Sixt absolut viktigaste innovation oavsett år är att hela tiden förnya oss själva. Att hela tiden försöka förbättra vår kundupplevelse och höja vårt “exitement score”.

Hisspitchen för att locka till er en ny kund? (Högst tre meningar.)

Sixt Rent a Car stands for exciting mobility and tailored solutions. We lead with innovation in the car rental sector. High-quality customer service, premium products and seamless rental experience.

Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort?

Med risk för att bli tjatig: Vårt kundservicefokus. Vår service är vårt främsta kännetecken. Det ingår i vårt företags DNA och så gott som hela vår verksamhet är uppbyggd kring vår kundvård. Med tillit, obeveklig lojalitet och ansvarstagande förväntar sig våra kunder – inte bara att vi levererar en produkt som lever upp till behov – utan även att vi gör vårt bästa för att överraska och få kunden att känna sig speciell. En Sixt-upplevelse är kort och gott inte komplett utan att kunden kommer tillbaka.

Vilken aspekt kan bli ännu bättre 2019?

Dels genom att fortsätta på vårt digitaliseringsarbete som gör hela hyresprocessen snabbare och enklare – från reservation till fakturering. Dels genom att fortsätta inkorporera våra systerverksamheter i Sixt som varumärke med målsättningen att kunna erbjuda mobilitetstjänster från 1 minut till 6 år, med eller utan chaufför.

Vad är besöksnäringens största utmaning?

Min personliga uppfattning är kundernas snabbt ökade krav på miljöhänsynstagande. Detta kommer påverka samtliga i vår bransch kraftigt under det närmaste årtiondet. För biluthyrningsbranschen ligger den utmaningen inte minst i att så snabbt det går ställa om vagnparken till el, laddhybrider, lätthybrider och andra miljödrivmedel.

Boka din biljett till Grand Travel Award här.

Här är alla nominerade.

 

Kommentarer är stängda.