Annons:

Annons:

Nu öppnar Restaurang Nationalmuseum

Långbro Värdshus, Restaurang Asplund och nyöppning av Restaurang Nationalmuseum i höst. Kocken och krögaren Fredrik Erikssons verksamheter växer och tar därför in nya kompetenser i ledande befattningar. – Vi har höga kvalitetskrav och rekryterar därför vassa personer, med gedigen erfarenhet och ett brinnande intresse för branschen, säger Fredrik Eriksson.

– Det är en otroligt spännande resa vi har framför oss. Att få starta upp Restaurang Nationalmuseum är ett hedersamt uppdrag, vilket gör att vi vill ha de bästa med oss, säger Fredrik Eriksson.

Nobelfest och holländsk catering
På ledande befattningar har det gjorts tre nya rekryteringar – Patrik Högberg blir platschef för Restaurang Nationalmuseum, Mattias Bergman tillträder som ny platschef på Långbro Värdshus och Gertjan von Os blir restaurangchef på Restaurang Asplund. Patrik har tidigare varit Källarmästare på Stadshuset och har gedigen erfarenhet från event och fest efter att ha ansvarat för bland annat Nobelfesten. Mattias är krögare och sommelier och kommer senast från restaurangerna L’Avventura och La Vecchia Signora. Gertjan von Os har lång erfarenhet av catering och har under många år drivit cateringverksamhet i Nederländerna.
– Alla tre rekryteringar är vi mycket stolta över, de besitter en otrolig kunskap och vi ser fram emot att utvecklas tillsammans. Patrik och jag har känt varandra sedan vår tid på Villa Källhagen, Mattias är en väldigt kompetent krögare och Gertjan kommer med sina internationella influenser till Asplund där vi har många utländska gäster, säger Fredrik Eriksson.

Bodil Stigsdotter, som har arbetet som platschef på Långbro Värdshus sedan starten 2005, blir ny kommunikationschef för alla tre restaurangerna. Eftersom restaurangerna kommer att ha ett brett utbud, med alltifrån julbord, event, catering, uteservering, a la carte och mycket annat behövs nu en ny position för att hålla ihop alla koncept och marknadsföring, både internt och externt. Bodil är utbildad vid Restauranghögskolan i Grythyttan och är Sveriges enda snapssommelier.
– Bodil blir min högra hand och kommer att vara med och styra de stora penseldragen när det handlar om kommunikation och specialprojekt. har varit med länge och har god kännedom om branschen, säger Fredrik Eriksson.

Den hållbara arbetsplatsen
Det är väldigt viktigt för Fredrik och hans kollegor att sträva efter en hållbar arbetsplats, både när det kommer till personal, gäster och råvaror. Med personlighet och värme vill Fredrik kunna erbjuda en arbetsplats att växa och utvecklas på, något som ska gå genom hela verksamheten.
– Det är knivskarp konkurrens idag, både när det gäller personal och gäster. Jag vill att min personal ska kunna utvecklas med mig och har därför skapat möjligheter för delägarskap och återkommande utbildning. Alla är en viktig kugge i hjulet och tillsammans kan vi växa, avslutar Fredrik Eriksson

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019