Annons:

Lufthansa öppnar upp för bokningar i dag

Tyska flygjätten Lufthansa börjar nu lätta upp sina flygningar. Det kommer efter att den tyska regeringen beslutat sig för att lätta upp gränsen.

Bokningar inleds i dag och mot slutet av juni kommer företaget att göra totalt 1.800 veckovisa flygningar fördelat på 106 tyska och europeiska destinationer och 20 långdistansdestinationer.

Under den första delen av juni kommer bolaget att flyga på 19 långdistansdestinationer, upp från fem i maj.

Austrian Airlines överväger att påbörja flygningar igen i juni, Swiss siktar på att återuppta sina flygningar inom Europa samt sitt långdistansflyg medan Brussels Airlines siktar på att återstarta den 15 juni om än en i begränsad skala.

3 kommentarer

  1. Anna: Lufthansa öppnar upp! Då vore det väl på tiden att de börjar återbetala sålda, icke nyttjade biljetter till oss resebyråer. Då kan vi återbetala till kund så vi slipper stå med hundhuvudet att vara den som ”roffar åt oss” av kundens pengar.
  2. Anders Ivarsson: Håller helt med dig Anna!
  3. Vera: Anna! Lufthansa är värsta återbetalare bland alla flygbolag,specielt när det gäler utländska resebyråer.Snart blir det ett År att min resa hade varit 17 timmar försänat med flygbolaget lufthansa. Jag anlitade Airhelp. Dem fick rätt mot lufthansa ,men när det var dags att utbetala pengar så blev det stop. Ärande befiner sig nu hus Svens domstul Eftersom jag har en ny aktivt flygbiljet hos ltfthansa för Juni månad i År och det roder nu reseavrådan ,så det är stura frågan ,om even jag ska inte behöva roffa hos resebyro seat 24 om mina pengar tyvär. Jag förstor att resebyråer har svort att återbetala till sinna kunder om flygbolaget inte återbetalar icke nyttjade biljetter
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024