Annons:

Annons:

Dubai huvudsponsor för Travel News Market

Intresset är stort för branscheventet Travel News Market i Solna och nu är det klart att Dubai går in som huvudsponsor.

Travel News nya branschevent Travel News Market äger rum den 10 november i moderna lokaler inne i Friends Arena i Solna. Huvudsponsor är Dubai, som också tillhör utställarna.

– Vi ser Travel News Market som ett perfekt tillfälle att visa upp vad Dubai har att erbjuda skandinaviska turister. Över hälften av Dubais besökare från Norden kommer via våra agenter. Men även flygbolagen är viktiga för att vi ska nå vårt mål om 20 miljoner besökare 2020, säger Henrik Koch, representant för Dubais Turistbyrå i Norden och fortsätter:

– Den skandinaviska marknaden har vuxit dramatiskt för Dubai de senaste åren. Idag har vi dagliga direktflyg från nästan alla nordiska länder till Dubai.

Initiativtagare till Travel News Market är Travel News vd Nils Norberg. Planerna tog form så sent som i maj i år.

– Egentligen var startsträckan för kort för att sätta ett så här omfattande event på kartan, men vi kände att suget efter en riktig branschdag i Sverige var så stort att vi beslutade oss för att köra redan nu i november. Det stora intresset visar att vi gjorde rätt, säger Nils Norberg.

Tillsammans med Andréas Näsman, som är projektledare för evenemanget, har han jobbat hårt sedan i somras med att fylla utställarlistan med bland annat svenska och utländska destinationer, flygbolag, hotell och leverantörer.

– Det känns otroligt kul och inspirerande att se hur anmälningarna strömmar in. Intresset är över all förväntan, säger Andréas Näsman.

Klicka här för hela utställarlistan.
Besökare anmäler sig gratis här.
Utställare anmäler sig här.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019