Annons:

Annons:

Goda tider för Svenska Möten

Svenska Möten ökade försäljningen med 14 procent under årets första åtta månader, jämfört med samma period förra året. Det framgår av ett pressmeddelande.

Svenska Möten har under perioden januari–augusti skrivit flera nya kundavtal samt förlängt befintliga. De senaste tillskotten är Continental Däck och Landstinget Dalarna, skriver organisationen i ett pressmeddelande.

− Det gläder oss mycket att få förtroendet att effektivisera möteshanteringen åt dessa välrenommerade företag, säger Pontus Esbo, marknads- och försäljningschef på Svenska Möten.

Enligt organisationen märktes den ökande efterfrågan redan under senare delen av 2015 och prognosen ser fortsatt god ut för helåret 2016. I fjol hade Svenska Möten 298 miljoner i bokningsvolym, medan prognosen för innevarande år landar på 340 miljoner.

Det goda konjunkturläget och en ökad medvetenhet om vad som gör ett bra möte, lyfts fram som förklaringar till den ökade försäljningen.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019