Annons:

Missa inte Travel News Market

Intresset är stort för Travel News Market, det nya branscheventet för rese- och turistindustrin som äger rum den 10 november i Solna. "En mycket bra plattform för Air France-KLM att träffa återförsäljarna på, säger Gérald Amordruz, sales manager för Air France-KLM i Sverige, som är en av utställarna.

Travel News Market, det är namnet på Travel News nya branschevent som äger rum den 10 november i moderna lokaler inne i Friends Arena i Solna. Initiativtagare är Travel News vd Nils Norberg. Planerna tog form så sent som i maj i år.

– Egentligen var startsträckan för kort för att sätta ett så här omfattande event på kartan, men vi kände att suget efter en riktig branschdag i Sverige var så stort att vi beslutade oss för att köra redan nu i november. Det stora intresset visar att vi gjorde rätt, säger Nils Norberg.

Tillsammans med Andréas Näsman, som är projektledare för evenemanget, har han jobbat hårt sedan i somras med att fylla utställarlistan med bland annat svenska och utländska destinationer, flygbolag, hotell och leverantörer.

– Det känns otroligt kul och inspirerande att se hur anmälningarna strömmar in. Vår ambition med 100 utställare och runt 1000 besökare ser ut att gå i lås, säger Andréas Näsman.

Bland utställarna märks bland många andra Air France-KLM.

– När Travel News Market dök upp tyckte jag direkt att det var en mycket bra plattform för Air France-KLM att träffa återförsäljarna på så jag anmälde oss som utställare på en gång, säger Gérald Amordruz, sales manager för Air France-KLM i Sverige.
– Jag ser fram emot en dag fylld av mingel och nya idéer på hur vi kan möta våra kunders efterfrågan på bästa sätt.

Bland redan klara utställare märks, utöver Air France-KLM, till exempel TUI, Club Med, Swanson, Amadeus, Steigenberger Hotel Group, Hertz, Lufthansa Group, United, Aeroflot, Emirates, Qatar Airways och Norwegian.
Flera länder och destinationer finns också med, som exempelvis Tyskland, Sydafrika, Polen, Spanien, Thailand, Malaysia, Kanarieöarna och Visit California.

Klicka här för hela utställarlistan.

Besökare anmäler sig gratis här.

Utställare anmäler sig här

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024