Annons:

Annons:

SAS väljer Travel News Market

Antalet utställare på Travel News Market blir allt fler. Nu är det klart att även SAS väljer att ställa ut på branscheventet i november.

Travel News nya branschevent Travel News Market äger rum den 10 november på Friends Arena i Solna. Bland utställarna finns SAS.

– Vi ser fram emot en dag fylld av spännande möten och samtal. SAS firar i år 70 år och genomgår nu några av våra största investeringar i historien för att göra livet enklare för våra resenärer. Våra satsningar på USA, Asien, vår nya och populära kabin, nya smarta lösningar och inte minst fokus på ett hållbart flyg och våra 30 nya A320new är några fokusområden som vi gärna pratar mer om den 10 november, säger Anders Wahlström, SAS försäljningschef i Sverige och Finland.

Det är sedan tidigare klart att Dubai går in som huvudsponsor och att MTR Express och Norwegian erbjuder branschen gratis tåg- respektive flygbiljetter till Travel News Market. MTR Express från Göteborg och Norwegian från Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

I den långa raden av redan klara utställare märks, utöver SAS, Norwegian och Dubai, till exempel TUI, Club Med, Swanson, Amadeus, Steigenberger Hotel Group, Hertz, Lufthansa Group, United, Aeroflot, Emirates och Qatar Airways.
Flera länder och destinationer finns också med, som exempelvis Tyskland, Sydafrika, Polen, Spanien, Thailand, Malaysia, Kanarieöarna och Visit California.

– Det känns otroligt kul och inspirerande att se hur anmälningarna strömmar in. Intresset är över all förväntan, säger Andréas Näsman, projektledare för Travel News Market.

Klicka här för hela utställarlistan.
Besökare anmäler sig gratis här.
Utställare anmäler sig här.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Account Manager och Projektledare till Ski Unlimited
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018