Annons:

Annons:

MTR Express stämmer Snowfall

Nu stämmer MTR Express IT-bolaget Snowfall. Detta för att få kontroll över domännamnen mtrexpress.se och mtrx.se. Det är tech-tidningen Breakit som avslöjar stämningen.

MTR Express har jobbat med Snowfall, ett bolag som tillhandahåller plattformar för reseindustrin, sedan 2015. Men nu har samarbetet abrupt avslutats, skriver Breakit.

En detalj, som visar hur djupt samarbetet mellan MTR Express och Snowfall har varit, är att Per Nasfi under flera år agerat som marknadschef för MTR Express.

Nu antyder han att MTR Express vill snylta på Snowfalls arbete.

”Hyser man det minsta tvivel kan man jämföra hur den nya bokningssajten ser ut i förhållande till den gamla”, säger Per Nasfi.

Snowfall är enligt Internetstiftelsens databas ägare till de båda domänerna. De har dock sannolikt registrerats för MTR Express räkning.

MTR Express vill inte kommentera situationen närmare.

”Det stämmer att vi ligger i en tvist med en IT-leverantör gällande MTR Express domäner. I dagsläget kan vi inte ge några kommentarer kring det som är sekretessbelagt då ärendet är under utredning”, skriver MTR Express till Breakit.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA