Annons:

Nu är det rekordbilligt att flyga i Europa

Norwegian erbjuder nu rekordbilliga flygbiljetter: - Det här är en present till de som inte har bokat sommarresa ännu eller som vill åka på storstadssemester de närmaste veckorna, säger Helga Bollmann Leknes, Norwegians kommersiella direktör i ett pressmeddelande. 

Det har aldrig varit billigare att boka flygbiljetter än nu. Hård konkurrens är bra för resenärerna och leder till rekordbilliga biljetter för de som vill åka söderut. Nu kan man fynda både storstadssemester innan sommarlovet till bland annat Rom, Madrid och Barcelona men även fynda sommarsemester söderut.

– Det har aldrig tidigare varit billigare att flyga söderut än nu. Om svenska resenärer vill åka på storstadssemester de kommande veckorna eller resa söderut i sommar så har det i princip aldrig varit billigare eller funnits fler valmöjligheter än nu. Hos Norwegian ska man alltid få bäst valuta för pengarna, säger Helga Bollmann Leknes, Norwegians kommersiella direktör.

– Jämför med tidigare år så har fler svenskar avvaktat med att beställa flygbiljetter till årets sommarsemester. Det finns alltså goda möjligheter att fynda flygbiljetter till sommarsemestern, fortsätter Bollmann Leknes.

Exempel på storstadsfynd från Stockholm Arlanda:
Rom
Madrid
Barcelona
Tallinn
Riga
Berlin
London

Exempel på rekordbilliga sommardestinationer från Stockholm Arlanda:
Malaga
Alicante
Barcelona
Dubrovnik
Nice
Burgas

Exempel på rekordbilliga sommardestinationer från Göteborg Landvetter:
Malaga
Alicante
Barcelona

Det finns även rekordbilliga biljetter från Köpenhamn och Oslo.

2 kommentarer

  1. Subscriber User: Luktar dåligt resultat på gång...
  2. Tomas: Färre flyger, troligen av klimatskäl. Så har det varit nu en längre tid. Flygbolagen går sämre och måste lägga ned flyglinjer. Dags att revidera planerna på flygplatsinvesteringar!
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024