Annons:

Annons:

Braganza investerar i Qondor

Per G Braathens investmentbolag Braganza investerar åtta miljoner norska kronor i plattformen Qondor.

Investeringen innebär att Braganza tar över en tredjedel av Qondors aktier. Affären ska finansiera Qondors internationella tillväxt genom att stärka personalstyrkan och fortsätta utvecklingen av  produkten, skriver de två företagen i ett gemensamt pressmeddelande.

Qondor är en molnbaserad Saas-plattform (Software as a service ) som utvecklat lösningar för att hantera möten, evenemang och gruppresor, vilket enligt företaget ger effektiva lösningar inom projekt- och deltagarhantering, förslag och rapportering. Företaget har fördubblat sina licensintäkter under det gångna året och förväntar sig stark tillväxt framöver.

– Vi har följt Qondor under några år och har förstahands erfarenhet av de positiva resultaten och den förbättrade effektiviteten det kan ge. Det är en unik produkt utvecklad för rese- och evenemangsutrymme och vi tror att det har potential att bli en global aktör, säger styrelseordförande i Braganza i ett pressmeddelande.

Qondors ledning gläder sig över att få Braganza som ny ägare i företaget.

– Som en investerare erbjuder Braganza den unika kombinationen av djup industriell kunskap, långsiktig strategi och nordiskt ägande. Vi tror att det här är viktiga kvaliteter för ett nordiskt startföretag att lyckas, säger Mård Askim, vd för Revio.
.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018