Annons:

Braganza investerar i Qondor

Per G Braathens investmentbolag Braganza investerar åtta miljoner norska kronor i plattformen Qondor.

Investeringen innebär att Braganza tar över en tredjedel av Qondors aktier. Affären ska finansiera Qondors internationella tillväxt genom att stärka personalstyrkan och fortsätta utvecklingen av  produkten, skriver de två företagen i ett gemensamt pressmeddelande.

Qondor är en molnbaserad Saas-plattform (Software as a service ) som utvecklat lösningar för att hantera möten, evenemang och gruppresor, vilket enligt företaget ger effektiva lösningar inom projekt- och deltagarhantering, förslag och rapportering. Företaget har fördubblat sina licensintäkter under det gångna året och förväntar sig stark tillväxt framöver.

– Vi har följt Qondor under några år och har förstahands erfarenhet av de positiva resultaten och den förbättrade effektiviteten det kan ge. Det är en unik produkt utvecklad för rese- och evenemangsutrymme och vi tror att det har potential att bli en global aktör, säger styrelseordförande i Braganza i ett pressmeddelande.

Qondors ledning gläder sig över att få Braganza som ny ägare i företaget.

– Som en investerare erbjuder Braganza den unika kombinationen av djup industriell kunskap, långsiktig strategi och nordiskt ägande. Vi tror att det här är viktiga kvaliteter för ett nordiskt startföretag att lyckas, säger Mård Askim, vd för Revio.
.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024