Annons:

AmEx GBT utökar kapaciteten för sin meddelande-funktion

American Express Global Business Travel (GBT), världens ledande partner för affärsresor, har utökat kapaciteten för sin meddelande-funktion samtidigt som man har förbättrat Amex GBT Mobile Platform, allt för att förhöja upplevelsen under resan för såväl travel managers som affärsresenärer.   Som en del av sin mobilstrategi så har alternativet att kommunicera via meddelande med en resesäljare via Amex GBT Mobil-app utökats till fler än 24 länder.Travel Program Notification är en ny funktion för push-notifieringar i appen som gör att travel managers kan skicka meddelanden och tips till resenärer baserat på vart de befinner sig, enligt ett pressmeddelande.

Under tiden har alternativet för resenärer att kommunicera med GBT resesäljare via Apple Business Chat, genom att använda meddelande-appen på iPhone och iPad, utökats till fler kundsegment inom GBT samt till fler länder utöver USA, Kanada, UK. Frankrike och Tyskland.

”Mobila meddelandefunktioner är en outnyttjad potential som länk mellan travel manager, resenär samt resesäljare i dagens situation med ständigt föränderlig reseinformation” säger Andrew Crawley, GBT’s Chief Commercial Officer . ”COVID-19 har blivit en form av katalysator för utökningen av vår plattform och kapacitet för meddelanden. Vi tänker annorlunda om information som en service och vill därför hjälpa våra kunder att stötta sina resenärers behov genom att vara aktiva i de kanaler de litar på”.

Travel Vitals, GBT’s nya plattform för reseinformation, är en viktig del av mobilstrategin för att skapa förtroende hos kunder och resenärer med korrekt och uppdaterad information. Användare av Amex GBTs mobilapp kan nu utnyttja en ”know-before-you-go” funktion i appen som ger specifik reseinfomation från Travel Vitals för att skapa en kundanpassad resesammanfattning före resan som uppdaterar om reserestriktioner och eventuella begränsningar.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024