Annons:

Anders Gustafsson lämnar vd-posten på Hertz för Volvo

Hertz vd Anders Gustafsson blir Volvo Personbilars nye vice vd. Men han lämnar inte Hertz utan tar över styrelseordförandeskapet.

Anders Gustafsson är idag vd för Hertz Sverige och operativt ansvarig för Hertz i Norden. Han har nu utsetts till ny vice vd och försäljningsdirektör i Volvo Personbilar Sverige.
Men Anders lämnar inte Hertz, samtidigt som Anders tillträder som vice vd tar han även över uppdraget som styrelseordförande för Hertz First Rent a Car AB efter Thomas Andersson.
– Det var inget lätt beslut att lämna vd-posten för Hertz efter så många år, men jag tycker att det ska bli spännande att ansvara för Volvos försäljning – inte minst i dessa tider när utmaningen är desto större, vilket lockar. Hertz dynamiska ledning kommer att fortsätta driva bolaget i samma anda. Dessutom kommer jag ju att finnas kvar inom Hertz som ordförande, säger Anders Gustafsson.
Anders Gustafsson tillträder tjänsten som vice vd och försäljningsdirektör för Volvo i Sverige och som styrelseordförande i Hertz Sverige den första oktober. Vid årsskiftet tar han också över ansvaret som försäljningsdirektör för Norden.
Arbetet att hitta en ny vd för Hertz har påbörjats och väntas vara färdigt inom den närmaste tiden.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024