Annons:

Annons:

April april…

I dag går ingen säker och första april-skämten haglar. Här är några av branschens bästa.

Ving lanserar fiktiva resor: ett paket som ger dig semesterbilder och Facebookvänner att skryta med på sociala medier. Utan att lämna hemmet kan du skryta om paradisstränder och lata dagar i solen.

– Svenskarna är världsmästare på att försköna bilden av sig själva i sociala medier. Ett av de vanligaste sätten är att skryta med sina semesterbilder, och nu gör vi det ännu enklare genom att exkludera själva resan från ekvationen. Vill kunden ha en bild på fötter vid poolen, ja då ger vi dem en bild på fötter vid poolen, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving i ett pressmeddelande.

Till en början erbjuds tre paket: ”Backpacking i Bulgarien” för 795 kr, ”Utan filter i Florida”  för 1 295 kr och lyxvarianten ”Jag mötte Dalai Lama” för 18 800 kr.

Travelmarket arrangerar tidsresor: Travelmarket arrangerar bland annat sol och bad-resor till Grönland år 2343, man kan få uppleva Justin Biebers sista konsert 2029 och den som vill resa bakåt i tiden kan boka en resa till Big Bang.

– Jag är övertygad om att konceptet blir otroligt populärt även om priserna på några av dessa resor är något höga, säger vd Ole Stouby från Travelmarket.se i ett pressmeddelande.

Resorna går bara att boka i dag. Så passa på!

Apollo lanserar skugghotell: eftersom allt fler vill hålla sig i skuggan under solsemestern lanserar i dag, 1 april till ära, Apollo speciella skuggdestinationer. Resenärerna kommer förses med solkräm, parasollhatt och en UV-baddräkt i form av en kroppstrumpa. D-vitamintabletter kommer att serveras vid frukost på grund av utebliven solexponering samt kommer gästerna att erbjudas en daglig gratis spray-tan.

På Swebus skämtar man om att man har godtagit ett Fantomen-kort som giltig id-handling av en resenär som reste mellan Köpenhamn och Sverige och nu därför riskerar  skadestånd på 50 000 kr. Detta tycker man på Swebus är väldigt orättvisst.

– Fantomenkortet borde godtas, det fastställer ju verkligen ens identitet bättre än ett pass. Sedan innehåller det även namn, foto, födelsedatum, serienummer, underskrift, giltighetstid och utställande myndighet, säger Christel Grip, presschef på Swebus i ett pressmeddelande.

Airtour lanserar visst en egen parfymserie. ”Eau d’Airtours” kommer i dofterna: Paris, Kreta, Dubai och Sicilien. Dofterna ska kosta från 399 till 599 kr styck. Tja, vem vill inte dofta som sitt favoritresmål?

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019