Annons:

Annons:

Eva Östling lämnar Visita

Efter åtta år slutar Eva Östling som vd för VIsita. Hon lämnar sin tjänst på egen begäran, enligt ett pressmeddelande.

Visitas vd Eva Östlig har meddelat styrelsen att hon önskar avsluta sin tjänst som vd för bransch- och arbetsgivarorganisationen Visita i början av 2018.

– Visitas styrelse har idag tagit emot Eva Östlings begäran om uppsägning från sin post som VD på Visita. Eva Östling har mycket framgångsrikt arbetat för oss i snart åtta år och under dessa år både profilerat och professionaliserat vår organisation och vår näring. Visita är idag en tongivande och betydligt starkare organisation än för åtta år sedan och vår näring har blivit en viktig basindustri för Sverige. Nu inleds arbetet med att hitta en efterträdare, säger Maud Olofsson, ordförande i Visita i en kommentar.

Eva Östlings kommentar:
– Efter snart åtta fantastiska och mycket intensiva år är det dags att lämna Visita och igen utmana mig själv på nya områden. Jag har fått jobba i en näring i stark utveckling och som ökat väsentligt i betydelse. Som organisation har Visita vuxit kraftigt och har nu fler medlemmar är någonsin. Arbetet som vd på Visita är det roligaste och mest givande arbete jag haft men nu är det dags att avsluta det här kapitlet i min karriär och lämna över till någon som tar arbetet vidare i denna unika näring.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018