Annons:

Annons:

John Daoud

Flygbussarna ansluter sig till Masterpass

Nu blir det enklare att betala med kort hos Flygbussarna när de ansluter sig till Mastercards digitala betalningssystem Masterpass.

Flygbussarna erbjuder nu möjligheten att betala med Mastercards digitala betalningsplattform Masterpass som lanserades i december. Masterpass fungerar som en digital plånbok och innebär att man har förenklat för konsumenter att betala via nätet. Kort och leveransuppgifter sparas exempelvis så att man slipper fylla i det varje gång man ska göra ett köp hos någon av återförsäljarna som använder sig av Masterpass. Över 250 000 e-handlare accepterar redan betalningsformen och nu ansluter sig som sagt även Flygbussarna.

– Vi ser ett stort intresse för Masterpass bland både konsumenter och handlare i Sverige och med Flygbussarna tar vi nu ett viktigt liv in i den svenska resebranschen. Med Masterpass behöver resenärer inte spendera tid och energi på att betala för sin resa utan kan istället fokusera på själva resmålet, säger Mats Taraldsson, affärsutvecklingschef på MasterCard i Norden och Baltikum i ett pressmeddelande.

Masterpass kommer även att erbjudas som betalningsalternativ i Flygbussarnas app senare i vår. Det går att registrera sig för en Masterpass-plånbok på flygbussarnas hemsida eller på www.masterpass.com.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Account Manager och Projektledare till Ski Unlimited
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018