Annons:

Annons:

Grönklittsgruppens vd avgår

Mark Baljeu avgår som vd för Grönklittsgruppen.

Mark Baljeu har sagt upp sig från sin befattning som vd för Grönklittsgruppen. Orsaken är enligt ett pressmeddelande de förändringsdiskussioner kring ägarbreddning och kapitalförsörjning som pågår inom bolaget. Enligt samma pressmeddelande är parternas överens om att bolaget nu behöver en vd med en något annorlunda profil.

– Under de fyra år som Mark Baljeu varit vd har han, tillsammans med sina medarbetare, lyckats att mer än fördubbla bolagets omsättning och vända stora förluster till stabila vinstnivåer. För detta är vi skyldiga Mark ett stort tack och vi önskar honom lycka till i hans fortsatta yrkeskarriär, säger styrelsens ordförande Jan Friedman

Styrelsen har samtidigt satt igång ett arbete med att söka efter en ny vd till företaget. Under denna övergångsperiod, som startade den 1 augusti, har styrelsen tillsatt Anders Blomquist som tillförordnad vd.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018