Annons:

Annons:

Högt betyg för årets Grand Travel Award

Årets Grand Travel Award får höga betyg av besökarna, åtta av tio tyckte att evenemanget var bra eller mycket bra. Det visar Travel News enkät bland deltagarna.

Nästan 500 personer kom till TN Studio och Grand Travel Award på Grand Hôtel Stockholm den 16 februari. Av dessa har 170 svarat på vår enkät om evenemanget, och de var nöjda.

– Tack alla ni som tagit er tiden att tycka till och svara på vår enkät. Vi både glada över att så många har svarat och över de fina betygen, säger Travel News vd Nils Norberg.

På frågan ”Hur skulle du beskriva ditt allmänna intryck av GTA” svarade 60 procent ”bra” och 19 procent ”mycket bra”. 9 procent svarade ”mindre bra”, 1 procent ”dåligt” och 11 procent ”varken eller”.

Omvandlat till ett betygssystem fick galan 3,9 i snitt på en femgradig skala.

Talarna på TN Studio, moderatorn Beata Wickbom och konferencieren Özz Nujen fick höga betyg – 3,8 av 5.

Nätverkandet gav mersmak: 20 procent var ”mycket nöjda” och 50 procent var ”nöjda”, vilket ger ett snittbetyg på 3,8.

Sponsorernas exponering fick betyg 3,9 och maten och drycken 3,8.

– Våra sponsorer First Card, Resebemanning, Amadeus, MTR Express, Cabonline och Fürst möjliggjorde evenemanget och satte sin prägel på såväl lokal som stämning. Stort tack, säger Nils Norberg.

Han tackar också Travel News partner No Ordinary 12 för produktion, koncept och dekoration samt Lyyti som stod för anmälningssystemet och Grand Hôtel.

En kommentar

  1. Anonym: Lte väl dyrt för kvällsbiljetter, om man vill ha fler "vanliga" resebyråtjänstemän som gäster. Det är till stor del de som röstar fram vinnarna. Synd om det nu blir en tillställning för enbart chefer och de vars företag betalar biljetterna. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019