Annons:

Hon blir ny hotelldirektör på Clarion Hotel Amaraten

Virpi Törnroth tillträder i September som ny hotelldirektör för Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen. - Att få axla rollen som hotelldirektör för Clarion Hotel Amaranten är en dröm för mig, säger Virpi Törnroth.

Hon kommer närmast från tjänsten som hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Tapto i Stockholm och innan dess från roller som regional försäljningschef för Nordic Choice Hotels i Stockholm och försäljningschef för Clarion Hotel Sign.

– Virpi är en av Stockholms absolut mest kommersiella ledare och jag är både stolt och glad över att hon väljer att komma tillbaka till Clarion Hotel, denna gång som hotelldirektör för ett av våra mest spännande hotell, Clarion Hotel Amaranten säger Henrik Berghult, Driftsdirektör för Clarion Hotel.

Clarion Hotel Amaranten är ett av Stockholm största hotell med sina 461 rum och 8 konferenslokaler där du möter spännande design och ett unikt utbud av mat och dryck på restaurang Kitchen & Table och Tap Room. Hotellet ligger i centralt på Kungsholmen. Hotellet helrenoverades 2016 med inspiration från hotellets 60-talshistoria och Mad Men.

– Att få axla rollen som hotelldirektör för Clarion Hotel Amaranten är en dröm för mig, hotellet och dess team står inför en spännande resa där vi skall skapa förutsättningar att vara Kungsholmens vardagsrum säger Virpi Törnroth, tillträdande hotelldirektör för Clarion Hotel Amaranten.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024