Annons:

”Keep calm with a touch of healthy panic”

Thomas Ekman är en av talarna på TN Studio den 13 juni där han och moderatorn Beata Wickbom kommer att diskutera digitala utmaningar för analoga företag.

Thomas Ekman är en av talarna på TN Studio den 13 juni nästa vecka. Han kommer närmast från Tele2 Sverige där han har varit vd de senaste fem åren. Nu är han vd för Cabonline Group. Han och moderatorn Beata Wickbom kommer bland annat att diskutera digitala utmaningar för analoga företag:

– Keep calm with a touch of healthy panic.

Thomas Ekman kommer bland annat berätta om vilka utmaningar han har stött på under digitaliseringens tid, både inom sin roll som vd för Tele2 och i sin nya roll som vd för Cabonline Group.

–  På Tele2 Sverige drev vi ju digitaliseringen bokstavligen från insidan eftersom vi byggt nät och försett folk med smarta telefoner, som trots allt är grundpelaren för all internet och digitalisering.

– Min nya bransch, transport och taxi, är nog den bransch som gemene man direkt tänker på när man tänker att digitalisering. Den så kallade delningsekonomin upplevs förändra allt för en bransch, de befintliga aktörerna ville inte riktigt se förändringen komma men nu har man vaknat och börjar navigera rätt igen.

En kommentar

  1. Charlie Lagerberg: Önskar jag kunde vara på plats!
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024