Annons:

Annons:

Miami åter redo för turister

Miami med omnejd kan nu ta emot turister igen efter orkanen Irmas framfart. Det meddelar Miami officiella turistorganisation. 

Så är läget just nu i Miami enligt Miamis officiella turistorganisation, The Greater Miami Convention & Visitors Bureau (GMCVB):

Hotell: Nästan alla hotell i Miami klarade sig helt eller fick minimalt med skador och många erbjuder nu besökare specialpriser på boende tills allt återgår till det normala efter stormen. Mer information finns på respektive hotells webbsida.

Miami International Airport: Flygplatsen i Miami är tillbaka i full drift och de flesta flygbolag landar enligt normal tidtabell.  Besökare rekommenderas att dubbelkolla flygtiderna med respektive flygbolag för att säkerställa att resplanen inte ändrats.

PortMiami: Miamis hamn är åter i drift. Kryssningspassagerare uppmanas dubbelkolla ankomst- och avresetider med sina respektive kryssningsbolag.

Visitor Centers: 21 av 22 besökscenter håller öppet som vanligt från och med 18 september. En komplett lista över lokala turistcenter finns tillgänglig på GMCVB:s webbsida.

The Miami Beach Convention Center (MBCC) håller just nu på att renoveras och uppgraderas till en kostnad av $615 miljoner. Konferenscentret fick inga yttre skador av orkanen och undersökningar pågår för att utesluta eventuella skador inomhus.

Restauranger: De flesta restauranger är öppna och välkomnar gäster som vanligt. Som en effekt av stormen erbjuder några av dem rabatterade priser och specialerbjudanden. Mer information finns på respektive restaurangs webbsida. Ett flertal av de restauranger som deltar i Miami Spice Restaurant promotion har förlängt erbjudandet en månad till och med 31 oktober 2017. Miami Spice är ett initiativ av turistorganisationen i Miami som ger lokalinvånare och besökare möjlighet att uppleva Miamis varierade gastronomiska utbud till specialpris. Besökare har bland annat möjlighet att äta brunch eller en trerätters lunch för $23 och trerätters middag för 39 dollar.

Attraktioner: Besökare och lokalinvånare har redan återvänt till Miamis många attraktioner, inklusive de långa sandstränderna. Endast ett fåtal attraktioner i Miami påverkades av orkanen Irma. På turistorganisationens webbsida finns information om Miamis främsta attraktioner med länkar till respektive plats för mer detaljerad information om eventuella förändringar i öppettider.

En webbkamera med livebilder över området Greater Miami and the Beaches finns på www.MiamiandBeachesWebcams.com.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018